fbpx


Vi er alle trætte af tør og kedelig hud, korrekt? Disse nye og fantastiske produkter er her for at hjælp dig med at opnå den smukke hud vi alle drømmer om, at vågne op med hver dag. Bye bye dull skin, and hello beautiful nourished skin! 

1.Sephora Triple Action Gentle Make Up Remover Gel. For at få en smuk hud er første step at rense huden ren, hvilket en normal cleaner ofte har svært ved at gøre. Denne makeupfjerner gør underværker når du skal fjerne selv den tungeste makeup.

2. Clinique Pep-start. Vi har sagt det før, men vi siger det igen – Vi ELSKER 2-in-1 produkter, og denne cleanser og skrub er ingen undtagelse. Nænsomt exfolierer den huden – massere den ind i huden med cirkulære bevægelser. Det er bedst, at exfoliere huden 1-2 gange om ugen, for at fjerne dødehudceller og snavs, som kan få huden til at se tør og grå ud.

3. Clinique Pep-start Hydroblur Moisturiser. Der findes uendeligt mange ansigtscremer på markedet (we know), men denne fugtgivende ansigtscreme er perfekt til dig der er ‘on the go’. Den giver huden masser af fugt, samtidig med at pep-start hydroblur teknologien udglatter pore og ujævnheder, så din hud får en smuk overlade. Igen, vi er vilde med 2-in-1 produkterne – Især til de travle dage.

4. Juice Beauty Stem Cellular Anti Wrinkle Eye Treatment. Denne skønne og lette øjencreme giver nyt liv til området omkring dine øjne. Påfør den nænsomt med ringefingeren under øjnene, og du vil føle hvordan den fugter og beroligere huden. Fugten trænger ind i huden og eventuelle fine linjer, hvilket får huden til at se mere ungdommelig ud og frisk ud! Nåå ja, også hjælper den også på mørke rander.

5. Stem Cellular Anti-wrinkle Booster Serum. Det er aldrig for tidligt at begynde på et let anti-age produkt, da de giver huden ekstremt meget fugt! Anvend denne skønne serum om morgenen – Det er det perfekte ‘wake up call’, da den har en let duft af lemongrass.

Står du og mangler det perfekte look til en aften i byen? Vi har looket du MÅ prøve… 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...