fbpx


Hvis du, som os er nysgerrig anlagt og har lyst vide mere om vores færdiguddannede makeupartister og hår stylister og deres nye jobs, så er denne nye type indlæg lige noget for dig! Vi vil nemlig give vores dygtige tidligere elever en stemme, og lade dem fortælle dig om hvem de er, hvorfor de valgte uddannelsen og hvad de laver i dag.

Tidligere elev Sazan Amin, skal i dagens venindebog blandt andet fortælle dig, hvorfor hun blev makeup artist.

Mød den tidligere elev: Sazan Amin

Ordet er dit Sazan! 

 

3 hurtige

Navn:
Sazan Amin

Alder:
32 år

Job:
Freelance makeup artist og ejer af Sazan Lashes

Vil du ikke starte med at præsentere dig selv?
JO!
Hej, mit navn er Sazan Amin, og jeg er professionel makeup artist og freelance makeup artist født i 1984. Udover at arbejde som freelance makeup artist, hvor mine kunder omfatter både private og erhvervskunder, så blogger jeg også på Instagram og er også Brand Ambassadør, for rigtig mange forskellige firmaer i udlandet. En af de største og mest kendte er nok top beauty Queen Hudabeauty. Generelt, så elsker jeg mit job… Og jeg elsker at gøre andre glade! Derfor er makeup artist også det perfekte job for mig, fordi jeg gør andre glade med mit job. 

Hvornår startede du med at gå med makeup?
Haha, allerede da jeg var omkring fem år gammel var jeg helt forelsket i makeup. Men jeg begyndte først rigtigt, at gå med makeup da jeg var 14 år gammel.

Hvor lang tid bruger du på at gøre dig klar om morgen?
Ca. 30 min. 🙂

Hvilket makeup-produkt bruger du hver dag?
– Hudabeauty Liquid Matte Lipstick.
– MAC mascara.
– Anastasia Beverly Hills Eyebrow Palette
– og jeg bruger seriøst altid mine Nicci Welsh makeup pensler! Hvorfor drømte du om at blive makeupartist?
Jeg elsker det der sker, når man skal forbinde et ansigt og en personlighed i makeup og hår. For jeg elsker at se på ansigter og derefter, at skulle forbinde det med min klients indre skønhed. Mit job er mere end blot at anvende kosmetik og hudcremer. Det kræver, at jeg lytter til og lærer de klienter, som sidder i min stol, at kende. Vi snakker om livet og hinanden og jeg får en chance for at se deres ånd, deres indre skønhed. Indre skønhed er den kærlige og ydmyge karakter, der skinner ud af dem.
Derudover elsker jeg også at lave mini makeup tutorials med masser tips og tricks og lære fra mig og give videre!

Havde du nogen erfaring med makeup og hår inden du startede?
Ja, jeg havde erfaring – men det var stadig kun en interesse, som jeg ønskede at gøre til en karriere 100%.

Hvad var det der fik dig til at springe ud i det, og starte på uddannelsen?
Makeup er min passion og jeg var 5 år gammel, da jeg forelskede mig i makeup. Så at dele min passion for makeup og skønhed med så mange andre smukke piger er et drømmejob!

Mit mål i livet er at hjælpe bare en person med at føle sig mere smuk! Hvis det betyder at makeup kan hjælpe dem, med at tro på det, og skabe mere selvtillid, så er jeg ok med det. Makeup for mig er en måde at øge naturlig skønhed!! Det er ikke en maske eller en måde at skjule, noget man er ked af, men mere en måde at vise det man er stolt af.
Jeg ved, at ved at bruge den perfekte nuance læbestift, gør det mig mere selvsikker på min vej ud af min dør. Og jeg vil have enhver anden kvinde / pige derude til at føle, den samme selvtillid som jeg gør.

Hvorfor valgte du Nicci Welsh Makeup Academy?
Jeg har valgte Nicci Welsh fordi hun er den bedste til det hele. Hun har alt det, som jeg søger – og jeg fik alt det jeg søgte fra hende og hendes skole. Det har været de bedste to måneder i mit liv, da jeg gik på hendes skole. Jeg har også været en fan af hende og er stadigvæk en stor fan af hende.
Jeg har lært så meget fra Nicci, og jeg elsker den måde hun arbejder på. Det også den måde jeg vil arbejde på. 

 

 

Hvad arbejder du med i dag?
Jeg arbejder som freelance makeup artist og blogger lidt på Instagram. Derudover har jeg lavet mine egne Lashes/Vipper som jeg arbejder hårdt på at gøre det til noget succesfuld. 

 

Hvor finder du inspiration?
Fra mange forskellige steder og fra mange forskellige mennesker omkring mig. Men til hverdag er det mest de sociale medier. 

Fortæl os et funfact, som vi helt sikkert ikke ved om dig?
At jeg er en meget genert kvinde.

Hvad skal du lave resten af dagen?
Jeg skal hygge mig sammen med mine børn. Vi skal spise noget god mad og nyde en lang weekend sammen og måske planlægge vores tur i Tivoli i morgen.

 

Husk at du kan følge Sazan’s liv som uddannet makeup artist og hårstylist – på hendes Instagram @sazanamin_

Drømmer du, som Sazan, om at blive professionel makeup artist og hårstylist?

Så følg drømmen og læs mere om vores 8-ugers uddannelse….

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...