fbpx


Vi elsker produkter der har mere end én funktion, især når det kommer til produkter til huden! Det gør din skønhedsrutine meget hurtigere om morgenen, uden at resultatet ser forhastet ud. Vi har derfor fundet vores absolut yndlings produkter, til dig der ønsker, at dine produkter efterlader huden fugt, mere ensartet og med en smuk naturlig glød. Læs med neden for, og dine veninder VIL spørger dig, hvordan du har fået din hud til at se så velplejet ud! 
 

  Her er vores favoritter: 

 

  1. The Body Shop Instaglow CC Cream: Hvis du gerne vil have en mere ensartet, men naturlig hud, er disse CC Creams det perfekte valg for dig. De ensarter, fugter, minimerer porer, beskytter mod UVA/B stråler og efterlader huden med et fint illumineret finish. Påfør den efter din ansigtscreme i et tyndt lag over hele ansigtet. Masser den ind i huden med fingerne for at få det pæneste resultat. Den findes i 3 farver: Bright Glow (lys hudtone), Peachy Glow (lys til medium hudtone) og Warm Glow (mørk hudtone).
  2. NARS ‘Orgasm’ Illuminator: En fantastisk cremet highlighter, der kan bruges både som blush og highlighter! Dup den på kindbenene og blend den ind i huden med en fluffy pensel – Det giver dig et perfekt airbrushed finish. Hvis du har medium-mørk hudtone, kan du blande den ind i din foundation eller dagcreme, for at få en ‘all over natural glow’ – Det ser virkelig skønt ud.
  3. Elizabeth Arden Beautyful Color Bold Illuminating Liquid Highlighter: Det nyeste skud på stammen er denne lille sag fra Elizabeth Arden. Den er super nem at anvende, da den kan bruges oven på al slags makeup, både på creme produkter og pudder produkter, og kan derudover også blandes sammen med din foundation eller dagcreme. Den har et varmt gyldent skær, som giver huden et sommerligt finish. Prøv også, at bruge den som øjenskygge!
  4. MAC Strobe Cream: Denne creme er en fast del af Nicci’s makeupkit, da den tilfører huden intenst pleje i form af superaktive planteingredienser, som virker afstressende, fugtgivende, plejende og opkvikkende på huden. Den indeholder små lysreflekterende partikler, som også gør den god som highlighter. Anvend den enten som base, før foundationen påføres, som highlighter, eller som en body highlighter – Den vil sørge for, at du skinner om kap med alt lige fra sollys til spotlights!

Kunne du tænke dig at lære mange flere af Nicci’s makeuptips og -tricks? Læs meget mere om vores fantastiske Masterclass i samarbejde med The Body Shop. 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...