fbpx


I går løbe det store Elle Style Awards af stablen, og derfor var alle fra mode- og beautybranchen samlet for at hylde danske talenter. Bl.a. Christiane Schaumburg-Müller og Eva Harlou deltog i den fantastiske begivenhed, og de var derfor forbi Akademiet, for at blive gjort klar af Nicci. Nicci brugte sine Pro-pensler til at skabe Christiane og Evas looks. De så fantastiske ud, og det var som altid, en fornøjelse at have dem på besøg!

Genskab looksne med denne mini-guide og læs mere om Nicci Welsh Pensler på shoppen: 

http://nicciwelshshop.com/category/makeup-pensler-1/ 

Nicci kreerede Christianes signatur look, med massere af vipper og den ikoniske peach-røde læbestift. Christiane så fantastiske ud, og det nye korte hår fulendte hendes look til perfektion. Nicci brugte følgende produkter til makeuppen:

  1. Start altid med en god fugtighedscreme i hele ansigtet. Vælg en der giver glød og massere af fugt. Nicci Welsh Seceret Mixture.
  2. Påfør en concealer de steder hvor huden har brug for lidt ekstra dækkeevne. Ved at bruge en pensel til at blende produktet ind i huden, giver det et meget pænere resultat. MAC Select Cover-Up Concealer, 150kr. og Nicci Welsh Concealer Pensel, 175kr.
  3. Når Nicci laver looks til den røde løber, anvender hun altid Airbrush, da det giver et fejlfrit finish. De lufttynde lag giver huden glød og dækkeevne på én gang! Du kan købe din egen Airbrush på shoppen: http://nicciwelshshop.com/category/air-brush-makeup-12/
  4. Giv kinderne en lækker glød med en smuk peach/bronze farvet blush. Dup den på æblet af kinden, og blend den op langs kindbenet – Det giver et mere naturligt resultat. MAC Powder Blush ’Peachtwist’, 195kr. og Nicci Welsh Blush Pensel, 259kr.
  5. For at give huden den smukkeste shine, er det nødvendigt at bruge en highlighter. Påfør den langs næseryggen, toppen af kindbenet og amorbuen. Blend den godt ind i huden med en lille fluffy pensel – det gør det meget lettere for dig at styre, og giver et præcist og ’flawless’ finish. MAC Cream Colour Base ’Hush’, 160kr. og Nicci Welsh Fan Pensel, 129kr.
  6. Definer øjnene med en sort eyeliner langs de øverste vipper. Påfør det med en lille pensel, da det giver dig mulighed for at påføre produkt helt tæt på vipperne. MAC Fluidline ’Blacktrack’, 145kr. og Nicci Welsh Eyeliner Pensel, 165kr.
  7. Nicci valgte at give Christianes vipper meget fokus, og derfor er det essentielt at bruge en mascara med massere af volumen inden de falske øjenvipper. Påfør mascaraen med zig-zag bevægelser for at give så meget volumen til rødder som muligt – både på de øverste og nederste. MAC Haute&Naughty Mascara, 195kr.
  8. Vælg et par falske øjenvipper der giver både længde og volumen, og som er længere i den yderste del – Det løfter øjet og får det til at se større ud. MAC Lash nr. 7, 115kr.
  9. Anvend en læbeprimer over hele læben inden du påføre læbestiften. Det giver længere holdbarhed og en ensartet overflade. MAC Lip Primer, 145kr. 
  10. For at skabe Christianes smukke læbefarve blandede Nicci to læbestifter. Mix dem indtil du føler du har den rette farve, og påfør den med en læbepensel. MAC Lipstick ’Costa Chic’ og ’Vegas Volt’, 165kr. stk. Og Nicci Welsh Lip Pensel, 165kr.
  11. Afslut looket ved at fylde brynene ind med farve, for at gøre dem mere markeret og ensartet. Flotte bryn giver symmetri og balance i ansigtet! MAC Eyeshadow ’Coquette’ og ’Omega’, 150kr. stk. og Nicci Welsh Eyebrow/Angle Eyeliner Pensel, 150kr.

Nicci kreerede et fantastisk look på Eva, der  havde fokus på smukke bryn og smokey eyes. Makeuppen var prikken over i’et til Evas smukke lange krøllede hår – Hun så gudesmuk ud! Nicci brugte følgende produkter til makeuppen:

  1. Nicci anvendte den samme creme, concealer og Airbrush som på Christiane. (Se ovenfor for mere info).
  2. For at give huden et naturligt og smukt finish brugte Nicci en pink blush på Eva. Dup den på æblet af kinden, og blend den op langs kindbenet med en stor fluffy pensel. MAC Pro LongWear Blush ’Stay Pretty’, 210kr. og Nicci Welsh Blush Pensel, 259kr.
  3. For at give huden den smukkeste shine, er det nødvendigt at bruge en highlighter. Påfør den langs næseryggen, toppen af kindbenet og amorbuen. Blend den godt ind i huden med en lille fluffy pensel – det gør det meget lettere for dig at styre, og giver et præcist og ’flawless’ finish. MAC Mineralize Skinfinish ’Soft&Gentle’, 240kr. og Nicci Welsh Fan Pensel, 129kr.
  4. Nicci anvendte en eyeliner kohl og en mørke øjenskygge for at skabe Evas smukke smokey eyes. Påfør eyeliner kohlen langs de øverste og nederste vipper, samt i den våde kant. Blend farve ud med en lille fluffy pensel, for at gøre overgangen blødere og mere ensartet. Lav eyelinere tykkere i den yderste del af øjet – på den måde skaber du en elegant og feminint ’cat-eye’ effekt. MAC Eye Kohl ’ Smoulder’, 140kr., MAC Eyeshadow ’ Print’, 150kr. og Nicci Welsh Eye Smudge Pensel, 199kr.
  5. Giv vipperne massere af volumen og form med en mascara der har fokus på netop disse to ting. MAC In Extreme Dimension Mascara, 195kr.
  6. Skab Evas smukke bryn med en bryn gele og bryn mascara – Det giver dig mulighed for at skabe store lækre bryn, uden det ser kunstigt ud. Gelen markerer, imens mascaraen definere – Den perfekte kombination! MAC Brow Set, 140kr, MAC Fluidline Brow Gelcreme, 145kr. og Nicci Welsh Eyebrow/Angle Eyeliner Pensel, 159kr.
  7. Afslut hele looket med en smuk lipgloss over hele læben. Det giver det sidste finish til looket, og får læberne til at se sunde og pæne ud. MAC Cremesheen Glass ’Deelight’, 180kr.
(Alle pensler og Airbrush kan købes på Nicci Welsh Shop: http://nicciwelshshop.com )

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...