fbpx


Bag Kulisserne med Vores Dygtige Hår- og Makeup-Team

Copenhagen Fashion Week er uden tvivl en af de mest spændende og prestigefyldte modebegivenheder i Skandinavien. Hvert år samles modeentusiaster, designere, modeller, makeupartister og stylister fra hele Europa for at deltage i denne begivenhed Denne sæson var ingen undtagelse, og vi havde fornøjelsen af at have vores dygtige hår- og makeup-team med på en række shows.

Se alle de flotte billeder

Lige her kan du få et lille indblik i vores arbejde backstage under Copenhagen Fashion Week, da vi har samlet en række fantastiske billeder af vores dygtige team i aktion. Billederne er fra august 2023 da vi stod for både hår og makeup til det flotte STAMM show. Nicci Welsh var key artist på hårstylingen og vores helt egen Melina Wolff var key artist på makeuppen. Melina er i øvrigt også Head of Education på vores 6 ugers professionelle hår og makeupuddannelse. Billederne fanger på glimrende vis den koncentration og fokus som vores team arbejder med – og som vi er så stolte over.

Inden modellerne går ned ad catwalken, er det i timerne forinden backstage, at magien sker.

Hår og makeup team arbejder i tæt samarbejde for at skabe smukke looks, der passer perfekt til designerens kollektioner.  

Kunne du godt tænke dig at læse mere om hvordan du bliver professionel hår og makeupartist, så kan du læse meget mere om vores 6 ugers intensive uddannelse….

Relateret indlæg