Da det i sidste uge var Fashion Week i København, fik eleverne den unikke mulighed at tage med backstage og se Nicci og teamet af makeupartister og hårstylister over skulderen, som de gjorde modellerne klar til catwalken.

Som elev på en professionel Makeupartist- og hårstylist-uddannelse er der mange muligheder og valg om fremtiden, og ét af dem er, om man kan se sig selv arbejde på fashion shows. Muligheden for virkelig at kunne suge til sig, og se hvordan Nicci og teamet arbejdede, satte en masse tanker i gang hos flere af eleverne:

”Det var en utroligt fed og lærerig oplevelse, at få lov til at komme med Niccis team backstage til Fashion Week. Man fik i den grad også oplevet den form for stress, som ofte kan opstå på fashion shows. Det har virkelig givet mig smag for den del af branchen, og jeg ville elske at komme til det igen – også i udlandet!” – Julie Rose Malmgren.

https://youtu.be/DveRFcX0Zg8

Udover at alting går hurtigt backstage på fashion shows, og at der kan opstå stressede situationer, bemærkede eleverne også den særlige energi og det teamwork, som fører til at slutresultatet bliver en succes:

”The experience of being able to be backstage at the show at Copenhagen Fashion Week was absolutely amazing. My dream is to one day work backstage at Fashion Week and that day pushed me even more to achieve that goal. It was so fun to see how the makeup artists and the hairstylists worked and how they combined their work to get all the models ready in time for the show. I could see that the stress can be high backstage but at the end of the show there is just joy and happiness. I learned so much, I’m so thankful for Nicci that she invited us” – Sigurveig Þórmundsdóttir.

”Det var så fedt at komme helt tæt på og opleve energien backstage. Man var helt høj efterfølgende! Virkelig inspirerende at opleve så mange dygtige mennesker arbejde TÆT sammen og sammen skabe et helt fantastisk show! Tak” – Isabella Lykking.

Har du også en drøm om at blive en professionel hår- og makeup artist, kan du tilmelde dig lige her:

Relateret indlæg

GET THE LOOK: EVA HARLOUS GLAM

Share Share Var du også helt vild med Eva Harlous makeup look, som vi delte lige her? Før Elle Style Awards 2018 kom Eva forbi akademiet for at blive gjort klar af Nicci Welsh Pro Team, og Sazan lagde denne smukke og yderst glamourøse makeup:   For at skabe looket...