Fredag aften fremviste Lala Berlin, som en del af Copenhagen Fashion Week, sin unikke og farverige sommer ’18 kollektion.

Nicci var key-artist både på hår og makeup.

I det lille backstage lokale var stemningen høj, og de skønne modeller blev stylet af Nicci og hendes fantastiske Pro-Team. Med i teamet var vi også så heldige at have de dygtige artister med fra M.A.C.

Aftenens look var simpelt, natural og smukt. Det var modellernes naturlige træk og indre glød der var i fokus, og med det naturlige look havde kollektionens farverige nuancer rig mulighed for at skinne flot igennem.

Hår looket til dette lille eksklusive fashion show var løst og skinnende Beachy Waves, som gav hele looket en cool “undone” vibe.

Du kan se flere billeder fra tidligere shows med Lala Berlin lige her!

Relateret indlæg

HVIS DU KUN MÅ PAKKE 5 BEAUTY PRODUKTER TIL REJSEN

Share Share Må du kun pakke håndbagage, og er i tvivl om hvordan du skal prioritere? Vil du gerne gå med mindre makeup om sommeren, og prøver derfor at minimere antallet af produkter? Eller er du ikke vant til at gå med makeup, og mangler derfor det perfekte...

3 NYE MASCARAER DU SKAL PRØVE

Share Share Mascaraer er lidt som 5A (nu 5C) busserne her i København, du kan stå og vente på én i evigheder uden at der kommer nogen, og så lige pludselig kommer der tre lige i træk… (rolling eyes over here) Men nu snakker vi mascaraer og ikke busser, og selv...