Fredag aften fremviste Lala Berlin, som en del af Copenhagen Fashion Week, sin unikke og farverige sommer ’18 kollektion.

Nicci var key-artist både på hår og makeup.

I det lille backstage lokale var stemningen høj, og de skønne modeller blev stylet af Nicci og hendes fantastiske Pro-Team. Med i teamet var vi også så heldige at have de dygtige artister med fra M.A.C.

Aftenens look var simpelt, natural og smukt. Det var modellernes naturlige træk og indre glød der var i fokus, og med det naturlige look havde kollektionens farverige nuancer rig mulighed for at skinne flot igennem.

Hår looket til dette lille eksklusive fashion show var løst og skinnende Beachy Waves, som gav hele looket en cool “undone” vibe.

Du kan se flere billeder fra tidligere shows med Lala Berlin lige her!

Relateret indlæg

FACECHARTS MED MAC COSMETICS

Share Share I denne uge har eleverne haft besøg fra MAC Cosmetics, som har undervist dem i Facecharts. Hvis du ikke allerede ved, hvad et Facechart er, er det et redskab, som makeupartister bruger; specialudviklet papir, som man benytte makeup på, så man kan træne...

EN DAG PÅ AKADEMIET: POP OF COLOR

Share Share Som elev på Nicci Welsh Makeup Academy er to dage aldrig ens, hvad enten det er hår eller makeup, der er på skemaet. Hver dag byder på et eller flere nye fokuspunkter, så der er tid og mulighed for at fordybe sig, øve sig og dermed blive rigtig dygtig til...