fbpx


Til et perfekt grundlag og et must have til dit make-up kit!

MAC´s Prep + Prime, Natural Radiance…

Det er altid vigtigt, at du prepper huden godt, før du lægger en make-up. På den måde får du et perfekt grundlag at arbejde på – og præcis det resultat og look, som du gerne vil have, når du f.eks. arbejder som professionel make-up artist.  

Her på Nicci Welsh, Make-up Acaademy har vi et tæt samarbejde med blandt andre brandet MAC – fordi, MAC simpelthen har ufatteligt mange gode produkter. Og til at preppe huden har MAC specielt et nyt produkt, som vi bliver nødt til at fortælle lidt om.  

MAC har en hel serie med Prep and Prime produkter, og hvis du ikke kender serien, så er den klart værd at kigge nærmere på. Serien indeholder ALT mht. primere, som du som professionel make-up artist har brug for. Det gælder alt til prep af hud, øjne, læber osv.

Der er dog specielt én primer, som MAC ikke for lang tid siden lancerede, som er et klart must have til dit kit. 

MAC´s Prep + Prime, Natural Radiance, Base Visage primer er nemlig ikke mindre end fantastisk!

 Denne primer kan du naturligvis anvende – som ved andre primere – lige før makeuppen som et lækkert grundlag. Så får du et mere “glat” grundlag at arbejde på, og makeuppen holder bedre. Men MAC´s Natural Radiance har samtidig “gyldne” partikler i sig. Det grundlag du får med primeren er derfor “radiant” og fyldt med glød.. Og giver den lækreste finish.

Tip! Du kan nemlig også anvende produktet alene uden foundation men kun f.eks. med lidt concealer……så prøv at skippe foundationen og brug primeren alene. Så får du bare en glattere, mere “radiant “og lækker finish med en glød, som er så flot.

Glem ikke, at MAC stadig også har den orignale Prep + Prime, Skin Base Primer…Den har lidt koldere undertone, men gør også underværker for din hud og makeuppens holdbarhed og finish. 

 

 

Vil du læse mere om vores Pro´Arist uddannelse, og hvordan du selv bliver professionel Hår og Make-up Artist?

Så læs mere her: /courses/hair-and-makeup-artist/

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...