fbpx


Vi havde i sidste uge fornøjelsen af at have vores elever med backstage til en modeopvisning i DGI byens konferencecenter.

De fik stort set alle hænderne i både, håret og makeuppen. Efter blot 3 uger på akademiet er det med stor tilfredshed at de alle klarede opgaven i professionel stil.

Forinden havde vi snakket om det at være et team, og hvor vigtigt det altid er at være behjælpelig med alt når man er på denne type opgaver. Det ses tydeligt at de har hørt efter og arbejder som et stærkt team.

Selve looket skulle ha en intensitet og en dybde, og stadig være feminint. Vi lavede derfor nogle markante og stærke øjne med en feminin form. En let og lækker hud, med masser af highlight på kindbenene til at komplimentere det ellers dramatiske look.

Lige inden modellerne går på retter vi de sidste detaljer ved både hår og makeup.

Hele holdet kan, efter en veloverstået opvisning, tænke tilbage på alt det de allerede har opnået på kun 3 uger, og være stolte af dagens præstation til.

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...