I dag var Nicci afsted til 9PRs presseevent for Sephoras efterårsnyheder i 2018, og det gik ikke stille for sig! Med lækre brands som bl.a. BECCA, Hourglass, NARS, Natasha Denona og mange flere, var der mange lækre produkter at falde i svime over.

 

 

Der var særligt fokus på banebrydende hudpleje og inden for makeup var det særligt den glødende hud og læbestifter, som tiltrak opmærksomhed. Dygtige konsulenter stod klar til at introducere de nye brands og produkter.

 

 

Et af de helt store highlights ved 9PRs event, var at selveste Natasha Denona var til stede og fremviste sin overvældende smukke makeuplinje, som netop kommer til Danmark nu! Hun demonstrerede produkter og teknikker på en model, og Nicci, som har fulgt Natasha i flere år på sociale medier, fik en god snak med hende om at videregive sin viden og dele sin passion.

 

 

Vi glæder os til at vise mere om de spændende nyheder her på bloggen!

 

Relateret indlæg

CREATIVE PROJECT & SIDSTE DAG

Share Share I sidste uge sagde vi farvel til dette hold, som vi sendte ud i verden med et certifikat, en masse ny viden og venner for livet. Men før dette havde eleverne deres Creative Project, hvor de skulle skabe looks på deres egen model, og demonstrere teknikker...

ELEVERNES SIDSTE UGE

Share Share Det er både en spændende og lidt trist uge for eleverne og for os på akademiet, da det er elevernes sidste dag på fredag. De har arbejdet hårdt for at lære alt, og deres udvikling har bevist et imponerende engagement. Eleverne skal nu snart ud i den...