fbpx


Kender du dette scenarie: du vil gerne opnå den perfekte hud og smukke intense øjne (every day, all year around, please!), ligesom de kendte, og du bruger timer foran spejlet, for at få din makeup til at se ud som deres, men lige meget hvad du prøver, får du ikke det samme look! Girl, we get you! Men fortvivl ikke længere – Med disse simple produkter og vores step-by-step guide kan du lære hvordan Nicci kreerede dette smukke look på Saseline, til den røde løber. Let’s get glam together! 

 

PRODUKTER: 

Produkter vist: NARS Sheer Glow Foundation, Bobbi Brown Concealer Kit, Sisley Compact Sun Glow Bronzing Gel-powder, Benefit Sun Beam, Benefit Lemon Aid, MAC ‘Wedge’ øjenskygge, MAC ‘Brule’ øjenskygge, MAC ‘Handwritten’ og The Body Shop Liquid Eyeliner. 

SÅDAN GØR DU: 

 1. Anvend NARS Sheer Glow Foundation over hele ansigtet med en flad foundation pensel, for at skabe en ensartet base
 2. Påfør den lyse farve fra Bobbi Brown Concealer Kit under øjnene, mellem brynene, på hagen og en lille smule på toppen af kindbenene med en concealer pensel.
 3. Blend concealer og foundation sammen med en fluffy pensel, for at få et airbrushed finish.
 4. Påfør den mørke farve i concealer kittet under kindbenen og på hver side af næseryggen – Det er det første step til at lave en naturlig contour.
 5. Blend den mørke farve ind med samme fluffy pensel som før.
 6. Påfør Sisley Compact Sun Glow Bronzing Gel-powder under kindbenene, for at give huden mere varme og for at understege dine kindben endnu mere. Vi elsker at bruge denne blush pensel til det.
 7. Dup Benefit Sun Beam på toppen af dine kindben og på næseryggen med en lille fluffy pensel.
 8. Anvend Benefit Lemon Aid som en base over hele øjenlåget, samt en lille smule under øjet, for at neutralisere rødme i huden.
 9. Påfør MAC ‘Wedge’ øjenskygge på øjenlåget, op til globelinjen, og blend kanterne pæne med en lille fluffy pensel.
 10. Highlight formen på dine bryn og giv dine øjne et løft med MAC ‘Brule’ øjenskygge.
 11. Intensiver dine øjne ved at påføre MAC ‘Handwritten’ øjenskygge på den yderste del af øjet – blend kanteren pæne med en eye contour pensel. 
 12. Definer dine vipper ved at påføre The Body Shop Liquid Eyeliner langs de øverste og nederste vipper, samt i den våde kant. Det indrammer dine øjne på den bedste mulige måde. Blend kanterne med en lille smudge pensel. 
 13. Påfør mascara eller et par falske vipper hvis du virkelig vil få dine øjen til at ‘poppe’.

Kunne du tænke dig at blive professionel makeupartist? Læs alt om vores 8 ugers uddannelse til…. 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...