fbpx


Når Saseline skal ud på et photoshoot, er det mere ofte end sjældent, at hun ringer efter Nicci og hendes ekspertise. Denne gang var det et photoshoot, med photografen Jan Grarup, hvor det eneste krav var tydelige kindben og stærke øjne. Som sagt så gjort! Og vupti – tydelige kindben (ja tak!), smukke bryn (ja tak!) og contour like a pro (ja tak!) – hvem siger overhovedet nej til noget af det, ikke os i hvert fald?!

Derfor giver vi dig 6 simple steps til, hvordan du genskaber dette smukke look, så du ikke behøver at bruge timer foran spejlet, for at få din makeup til at se ud som Saselines.

Med disse få produkter og vores simple step-by-step guide kan du lære, hvordan Nicci skabte dette smukke look på Saseline.

 

READY – SET – #GLAMTIME!

 

1. Let’s face it – base is key… Start med en foundation som har en høj dækning, det er perfekt hvis du skal tage billeder, eller ud en aften. Når du arbejder med en foundation, som har en høj dækning, er det ekstra vigtigt med en god pensel, så der ikke opstår mærker eller streger. Lige nu elsker vi Make Up Forever – HD Liquid / Stick Foundation og Nicci Welsh Foundation Brush.

2. Du kan ikke genskabe dette look, uden contour og highlighter!
Du kan skabe næsten enhver ansigtsform på denne måde: Med den mørke contourskygge, kan du indskrænke punkterne du contourerer og med den lyse highlighter fremhæver du – #makeitpop! Et godt produkt til både highlighter og contour er Nars Radient Concealer. Vi har anvendt blandt andet ‘Custard’ og ‘Caramel’.

3. For at sætte conturen, som jo er cremeprodukter, anvender du en løs transparent pudder Bobbi Brown Sheer Finish Loose Powder. Brug gerne en stor børste til at blende alt ud med – her er Nicci Welsh Foundation/Powder Brush helt uundværlig! Når du nu er ved pudder, så fordel forsigtigt en rosa blush på æblet af kinderne, Nicci brugte Nars ‘Orgasm’, som både giver farve og shimmer.

4. Tid til bryn – noget af det de fleste af os prioriterer højt! Til bløde buskede bryn er Anastasia Beverly Hills Brow Definer helt fantastisk, men er du mere til perfekt definerede bryn så prøv Anastasia Beverly Hills Brow Pomade. Uanset hvad, så sørg for at sætte dem med en klar bryn gel.

5. All about them lips! Når Nicci arbejder med Saseline, er det næsten altid den samme lipliner, som hun bruger og det er MAC’s ‘Soar’. En smuk farve til de fleste! Vi er også ret vilde med konsistensen og holdbarheden af MAC’s liners, som for os er helt perfekt. Disse liners fungerer også fint, hvis du ønsker at over-tegne læberne en smule, som Nicci har gjort på Saseline her.

6. Afslut med din yndlings mascara! Vi kan altid anbefale Benefit Roller Lash!

 

Se Hemmeligheden Bag Saselines Makeup Look her.

Det er et af bloggens mest læste indlæg i 2016!

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...