Som elev på Nicci Welsh Makeup Academy er to dage aldrig ens, hvad enten det er hår eller makeup, der er på skemaet. Hver dag byder på et eller flere nye fokuspunkter, så der er tid og mulighed for at fordybe sig, øve sig og dermed blive rigtig dygtig til hver enkelt teknik. Vi byder dig her indenfor til en kreativ dag hvor “Pop of Color” stod på programmet.

 

”Pop of color” er – som ordet også antyder – et tema, som handler om at lave et look med farver, som virkelig “popper”. Denne gang skulle looket skabes med øjenskygge, hvor resten af makeuppen træder i baggrunden. Temaet træner eleverne i at bruge deres kreativitet til at skabe et look, som er baseret på udvælgelse af de farver, som passer til deres model.

 

Temaet træner også eleverne i blending-teknikker og i de baser og primere, som er ideelle for at få de farver, der bliver lagt ovenpå, til at “poppe”.

Dagen førte til en masse forskellige looks – både de varme og de kolde:

 

Følg med på bloggen for at læse mere om elevernes hverdag på Nicci Welsh Makeup Academy, eller find os på Facebook eller Instagram – @nicciwelshacademy.

Drømmer du også om en fremtid som professionel makeupartist og hårstylist? Så tilmeld dig lige her:

Relateret indlæg

FACECHARTS MED MAC COSMETICS

Share Share I denne uge har eleverne haft besøg fra MAC Cosmetics, som har undervist dem i Facecharts. Hvis du ikke allerede ved, hvad et Facechart er, er det et redskab, som makeupartister bruger; specialudviklet papir, som man benytte makeup på, så man kan træne...