Vi byder et stort velkommen til den nye klasse her på akademiet, som har nu haft deres første uge. Som altid har det været utrolig spændende! Der er allerede blevet trænet flere forskellige teknikker og looks, eksempelvis editorial eyes og smokey eyes, og det har været givende at møde endnu et hold af engagerede og passionerede elever, som slet ikke kan vente med at komme igang.

Udover at lære akademiet og hinanden at kende, blev der også talt om fremtid, drømme og vigtigheden i at bruge sociale medier som makeupartist og hårstylist. Og sidst, men bestemt ikke mindst: trænet alle de nye teknikker på hinanden og sig selv.

 

Vi glæder os til at dele meget mere af hverdagen for det nye hold. Følg os på Facebook eller Instagram for flere billeder, videoer og momenter fra hverdagen her på akademiet.

Relateret indlæg

INSPIRERENDE HÅRDAG PÅ AKADEMIET

Share Share   Selvom det efterhånden er et lille stykke tid siden at sidste hold forlod os, nyder vi altid at se tilbage på alle de lærerige og inspirerende dage. Derfor deler vi her et gensyn med en yderst inspirerende hårdag, hvor vores instruktør Nini trænede...