The Nicci Welsh Make-up Academy

 For at blive en succesfuld professionel hår og make-up artist, er du nødt til at lære fra de bedste. Nicci Welsh’s makeup artist skole er grundlagt på baggrund af de unikke teknikker, der har bragt Nicci Welsh til tops internationalt som hår- og makeupartist for modemærker som Burberry og DKNY, kendte navne som Paris Hilton og Robbie Williams, editorials i L’Uomo Vogue og Elle og timer af eksponering på TV og ved award shows. Og nu deler hun ud af sin viden.

 De færdigheder, du kan få på Nicci Welsh Make-up Academy er unikke på flere måder. Med den ekstreme alsidighed af de teknikker og specialmoduler, uddannelsen indeholder, vil du være forberedt på et hvilket som helst element, branchen kan byde dig indenfor både mode, film, reklame, TV, musik, events eller med kendisser eller private kunder. Uddannelsen er desuden designet til at give dig ekspertise indenfor både hår og makeup – begge er strengt nødvendige for en karriere hvor som helst udenfor mode- og filmbyerne London, New York, Paris, Milan and LA.


Alle undervisere på Nicci Welsh Make-up Academy har en insiders forståelse af markedets aktuelle behov, teknikker og trends og arbejder alle som professionelle og succesfulde hår- og makeupartister. Underviserne udvælges af Nicci selv for deres dygtighed og ekspertise, og følger udelukkende Niccis uddannelsesprincipper.  Akademiet har bevist sin succesrate, tidligere elever efterspørges hyppigt af branchens ledende navne fra alle områder; mode, film, prominente navne, reklame og musik. Du kan læse deres testimonials.

Nicci Welsh Make-up Academy er din garanti for at tilegne dig de færdigheder, du behøver for at komme til tops som hår- og makeupartist. Og det er din GPS til at navigere i en kæmpe verden af skønhedsmuligheder, så du finder den niche, der passer dig. Så hvad venter du på? Læs mere om makeup artist uddannelse.